Tejipari szakmunkatárs tanfolyam
A tanfolyamról
A tejipari szakmunkatárs ismeri a tehéntej természetét, jellemző tulajdonságait, a benne rejlő veszélyeket, azok megelőzésének lehetőségeit, a kisüzemi, termelői tejtermékek gyártásának technológiai és munkafolyamatait, higiéniai, élelmiszerbiztonsági előírásait.
Kisüzemi körülmények között, csapatmunkában végzi élelmiszerelőállító tevékenységét: alapanyagokat vesz át, minősít, azokat kezeli és tárolja, natúr és ízesített joghurtot, tejfölt, túrót és egyszerűbb sajtokat (natúr és ízesített érlelés nélküli friss sajtot, savósajtot, félkemény sajtokat) állít elő és tárol úgy, hogy munkája közben betartja a higiéniai, tűz- munka- és környezetvédelmi előírásokat.
Szakképesítés sorszáma: 07214017
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.12.20.
# /- #tejipariszakmunkatárs #tejipariszakmunkatárstanfolyam #tejipariszakmunkatársképzés #tejipariszakmunkatárstanfolyamról #tejipariszakmunkatársoktatás #tejipariszakmunkatársvizsga
A tanfolyam előnyei:
Tanfolyam tartalma
- Online felületen elérhető tananyag
- Díjmentes próbavizsga
- Tejipari szakmunkatárs tananyag (jegyzet),
- Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Követelmények / utasítások
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Szakmai előképzettség: -
- Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
Célközönség:
- A Tejipari szakmunkatárs tanfolyamot ajánljuk:
- Minden élelmiszeripari tevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Tejipari szakmunkatárs végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.