Our Blog

0

Tájékoztató a TÁMOP 1.1.2 „A hátrányos helyzetűek

foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”elnevezésű, kiemelt projekt Baranya megyei megvalósításáról.

A projekt bemutatása:
A TÁMOP 1.1.2. kiemelt projekt közvetlen célja a hátrányos helyzetű emberek munkaerőpiacra való belépésének segítése, komplex, személyre szabott, a helyi munkaerő-piaci lehetőségekhez és igényekhez igazodó szolgáltatásokkal és támogatásokkal.
A program elősegíti, hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat halmozottan hátrányos helyzetű ügyfelei bekerüljenek, és tartósan beilleszkedjenek a nyílt munkaerőpiacra, valamint lehetővé teszi a ma még inaktív emberek egyre szélesebb körének bevonását a programba. A program elsősorban azokra a problémákra és problémacsoportokra koncentrál, amelyek a hagyományos eszközökkel és módszerekkel nehezebben kezelhetők, az eredményességhez több, személyre szabott szolgáltatást, támogatást és forrást kell mozgósítani.

OKJ Képzések, OKJ Tanfolyamok kapcsán:
A TÁMOP-1.1.2, Tanfolyam OKJ Képzések vonatkozásában további információkat kaphat a következőinkre kattintva:  Tanfolyam OKJ Képzések.
Érdeklődni valamint egyéni képzési árajánlatért keressen bennünket az alábbi címen: kepzes@ioszia.hu e-mail címen!
Téma:  TÁMOP-1.1.2, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,