Our Blog

Szobafestő tanfolyam

OKJ száma: 21 582 01 – Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A017

Szeretné kiélni kreativitását és kamatoztatni művészi tehetségét?
Festő tanfolyamunk segít Önnek ebben!

Ha művész lelkületűnek tartja magát és szívesen alkot olyan műveket, melyek mások számára szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, ha szeretné tehetségét alapos, mindenre kiterjedő szakmai ismeretekkel is kiegészíteni és megtámogatni, akkor Szobafestő képzésünk éppen Önnek való!

Nálunk megszerezhet minden vizuális, művészeti alapképzettséget, valamint rajzi és festészeti ismereteket ahhoz, hogy igazi, értékes mesterműveket hozzon létre. Ennek birtokában könnyű szerrel lesz képes alkalmazni a kor követelményeinek megfelelő technikai eljárásokat. Továbbá széleskörű szakmai, művészi, művészettörténeti tudása alapján akár vállalkozóként is alkalmas lesz tervezési és gyakorlati feladatok megoldására. A 2016. év újat, minőséget hoz megfelelő áron!  Mi megértjük, segítjük, tanítjuk!

Az OKJ Képzés során Ön olyan szakemberré válhat, aki a gyakorlatban alkalmazható tudás birtokában értéket képvisel a munkaerő-piacon. Képzésünket ajánljuk mindazoknak, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, akikkel “nem történnek a dolgok”, akik az új és jó megoldást keresik, szemléletváltásra készek, idejüket és pénzüket szánják rá.

Az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni. Akár saját vállalkozásának elindításához kívánunk lehetőséget biztosítani elérhető áron olcsó, minőségi OKJ Képzéssel, megalapozva ezzel a változtatás lehetőségét.

Szobafestő tanfolyam – Jelentkezés feltétele:
– Iskolai előképzettség: Befejezett iskolai végzettséget nem igényel
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Szobafestő tanfolyam célja:
A Szobafestő feladata: lakóépületek, közintézmények, felépítmények falfelületeinek festése, tapétázása. Ismernie kell a falfelületek vizsgálatát, előkészítését, előkezelését, bevonatrendszerek felépítését, tapéták fajtáit, és azok felhelyezésére vonatkozó utasításokat.

Szobafestő tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
– 10101-12 Építőipari közös tevékenység
– 10104-12 Szobafestő, díszítő munkák
– 10105-12 Tapétázási munkák

A Szobafestő tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Ha a képzés után Ön külföldi munkavállalásra készül, az EUROPASS idegen nyelvű bizonyítvány nagy segítségére lesz a képesítése igazolásában, ugyanis sikeres vizsgát követően az Ön által kért nyelven igényelheti nálunk.

Rugalmas időrenddel, kevés utazási költséggel, minimális ráfordított idővel, lakóhelyének közelében, vonzáskörzetében színvonalas, szakmailag felkészült, naprakész, megbízható tudással és gyakorlattal rendelkező oktatókkal áll rendelkezésére igényei, tervei, döntése szerint. Olcsó OKJ Tanfolyamunk kiváló, etikus képzés, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével.

Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk. OKJ Képzéseinken, Tanfolyamainkon nincs rejtett, bújtatott költség, az elméleti tudásszint felmérését Intézményünk ingyen biztosítja. A Szobafestő tanfolyam résztvevői a képzéshez kapcsolódó jegyzeteket térítésmentesen megkapják, az esetleges kiegészítő tankönyvekhez pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá, ezáltal nem kell több tízezer forintot költeni a gyorsan elavuló tananyagokra. Ezek segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

A Szobafestő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. Infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel Önt, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen is segítik és támogatják a képzés során.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

10% kedvezményt adunk, ha:

  •  + 1 fő jelentkezőt hoz magával, (több fő esetén további kedvezményben részesülhet)!
  • már részt vett az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény valamely tanfolyamán!
  • egyszerre több tanfolyamra jelentkezik!
  • GYED-en, GYES-en lévő!
  • regisztrált álláskereső!
  • nagycsaládos és családja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagja!
  • a tanfolyam díját egy összegben a tanfolyam indítása előtt befizeti!

Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe!
Szobafestő tanfolyam – További információért kattintson ide!