Our Blog

Számítógépes adatrögzítő tanfolyam

OKJ száma: 31 346 02 – Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A012

Más területen elhelyezkedőknél előnyt jelent az Számítógépes adatrögzítő bizonyítvánnyal elismert számítógépes ismeret. Napjainkban egyre jobban elterjedőben van a távmunka lehetőség, melyhez alapvetően szükséges a számítógépes adatrögzítő végzettség.

Tudjuk, hogy a számítástechnika, a számítógép a legnépszerűbb eszköz a XXI. század munkavállalói számára. A Számítógépes adatrögzítő rész–szakképesítés az Ügyviteli szakmacsoporton belül, az Irodai asszisztens szakképesítés rész–szakképesítése. Ha ezen a területen szeretne munkát vállalni, akkor a tanfolyam (OKJ-s Képzés) segíteni fog céljai elérésében, tervei megvalósításában. Jelentkezzen most. A Számítógépes adatrögzítő tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a számítógép-kezelés elméleti és gyakorlati alapjait, és felkészüljenek a szakképesítő vizsgára.

Amennyiben sikeresen elvégzi a tanfolyamot, képes lesz:

 • adminisztratív és dokumentációs feladatokat ellátni, számítógépes adatrögzítést végezni.
 • kapcsolattartást szolgáló írásbeli dokumentumokat készíteni.
 • dokumentum szerkesztési feladatokat végezni.
 • adatokat, információkat kérni, gyűjteni, továbbítani hagyományos és elektronikus úton.
 • közreműködni a szervezet által használt adatok, információk rendszerszerű nyilvántartásában, feldolgozásában.
 • kimutatásokat, táblázatokat készíteni táblázatkezelő programmal.
 • táblázatba, adatbázisba adatokat feltölteni, frissíteni, korrigálni.
 • adatbázisokból adatokat lekérdezni, egyszerűbb szűréseket végez.
 • adatokat megjelenít grafikon, diagram segítségével, adatbeviteli feladatot végezni
 • adatkezeléssel, feldolgozással kapcsolatos feladatokat végezni.
 • iratokat és dokumentumokat kezelni.
 • ügyvitel–technikai, irodai kommunikációs eszközöket, berendezéseket használni.

Számítógépes adatrögzítő tanfolyam – Jelentkezés feltétele:
– Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
– Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelettel módosított 27/2012. (VIII. 27.) NGM 3. mellékletében az Ügyvitel szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
– Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek

Számítógépes adatrögzítő tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
– 12082-16 Gépírás és irodai alkalmazások
– 12084-16 Üzleti kommunikáció és protokoll

A Számítógépes adatrögzítő tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Számítógépes adatrögzítő szakma nem határolja be álláskeresésnél a lehetőségeit, bármilyen területen szükség lehet Önre.

Számítógépes adatrögzítő olcsó Tanfolyamunk kiváló képzést nyújt, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével. Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk. Számítógépes adatrögzítő tanfolyam államilag elismert szakmai képzettséget tanúsító OKJ bizonyítványt ad.

Ha külföldi munkavállalásra készül a képzés után, akkor az EUROPASS nagy segítségére lesz, ugyanis sikeres vizsgát követően ezt nálunk igényelheti az Ön által kért nyelven, amely egy idegen nyelvű bizonyítvány, amely igazolja képesítést.

Mindent egy helyen biztosítunk. Felméréseink szerint sok nálunk szakmát tanult ember keresett külföldön munkát, ahol szakmai tudását elismerték. „IOSZIA” Felnőttképző Intézményünk Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely kínál nyelvi képzéseket ingyenes szintfelmérőt biztosítva, hogy egy nyelvvizsga megszerzése után az Uniós elvárásoknak megfelelő szakmai és nyelvi tudással rendelkező szakmunkást képezzünk, aki sokkal nagyobb jövedelemhez, jobb álláshoz juthat külföldön is.

A Számítógépes adatrögzítő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záróvizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A Számítógépes adatrögzítő tanfolyam résztvevői a képzéshez kapcsolódó jegyzeteket térítésmentesen megkapják, az esetleges kiegészítő tankönyvekhez pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá, ezáltal nem kell több tízezer forintot költeni a gyorsan elavuló tananyagokra. Ezek segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

10% kedvezményt adunk, ha:

 •  + 1 fő jelentkezőt hoz magával, (több fő esetén további kedvezményben részesülhet)!
 • már részt vett az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény valamely tanfolyamán!
 • egyszerre több tanfolyamra jelentkezik!
 • GYED-en, GYES-en lévő!
 • regisztrált álláskereső!
 • nagycsaládos és családja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagja!
 • a tanfolyam díját egy összegben a tanfolyam indítása előtt befizeti!

Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe!

További információért kattintson ide!