Our Blog

0

Sütőipari és gyorspékségi munkás - székesfehérvár IOSZIA felnőttképzés

Képzés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségimunkás
OKJ azonosító: 21 541 02
Képzés helyszíne: Székesfehérvár
Óraszám: 480 óra
Engedélyszám: E-000526/2014/A107

Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben is egy, az elmúlt évek sikeres, egyedülálló képzését indítja Önnek! A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamot. Az új évben bekövetkező változások, újdonságok (OKJ törvények), a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamunkra érdemes mielőbb jelentkeznie, regisztrálnia. Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb. A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés megszerzése után elvégezheti a  34 541 05 Pék szakképesítést nyújtó képzést, akár saját vállalkozást is indíthat. A részszakképesítés OKJ képzési programjába meghatározott tananyag során az élelmiszeripari tevékenység keretében kenyérfélék, péksütemények előállításával, kezelésével tud foglalkozni. Megismerkedik a tésztafeldolgozás műveleteihez használt gépek, berendezések működésével, üzemeltetésük szabályaival, a legfőbb élelmiszerbiztonsági-, munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai előírások betartása mellett.
A képzés eredményességét, a munkavállalás-munkahelykeresés sikerét, vagy a betöltött állásban való eredményesebb munkát szolgáló felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásunk: Előzetes tudásszint-mérés, Hatékonyság növelés, Munkavállalás elősegítése.
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Sütőipari munkás, Sütőipari táblázó, Sütőipari vető, Gyorspékségi sütő és eladó
Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A107) alapján folytatott képzés azonosító száma: 21 541 02
Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés

A képzés megkezdésének feltételei:
– Iskolai előképzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

A szakképesítéssel rendelkező képes:
A szakkepesites.hu tartalmafelkészülni a munkára, – előkészíteni a munkafolyamatokat, – alapméréseket végezni, – eszközöket használni, gépeket kezelni, – munkavédelmi előírásokat betartani, – irányítással feldolgozni a tésztát, – kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni, – irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket, – csomagolási feladatokat végezni, – alapszintű adminisztrációs munkát végezni.

Elmélet/gyakorlat aránya: 30%-elmélet, 70%-gyakorlat
Iskolarendszeren kívüli szakképzésben a maximális óraszám: 480 óra

Képzési Modulok listája:
– 11945-16 Sütőipari alapismeretek
– 11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek

A szakmai vizsgára bocsátás feltétele: valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele
A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei: gyakorlat, szóbeli

Sütőipari és gyorspékségi munkás OKJ Képzés

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Jelentkezés

A jelentkezési lap kitöltésével Ön hozzájárul, hogy adatait a weboldal tárolja és kezelje.

© “IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
“IOSZIA” – For the People… Partnereink, Referenciáink
ECL NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1769, EURO EXAM NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1894, ECDL VIZSGAHELY AZ: 518
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014 
Adószáma: 13531223-2-42, Cégjegyzékszáma: 01-09-283044 – Felnőttképzés
“IOSZIA” OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok – Nyelvtanfolyamok – Nyelvvizsgák! Oldaltérkép