Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó Tanfolyam OKJ Képzések.

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezhet  és becsatlakozhat az induló vagy már elindult képzésekre, tanfolyamokra.

Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó Tanfolyam indul és már elindult rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással Országos lefedettséggel.

A gyümölcsök és a zöldségek jelentős helyet foglalnak el az emberi táplálkozásban. Értékes anyagaik, kedvező étrendi hatásuk, tulajdonságaik indokolják állandó, rendszeres fogyasztásukat. A növényi nyersanyagok, így a gyümölcs- és zöldségfélék is, friss állapotban csak az év egy bizonyos részében állnak rendelkezésre. Az egész éven át történő egyenletes fogyasztást hivatottak biztosítani a különböző tartósítási eljárások. A tartósítás segítségével megőrizhetők a nyersanyagok értékes anyagai, növelhető a fogyasztás időtartama, lehetővé válik a termékek romlásmentes tárolása, szállítása, értékesítése. Ezen túlmenően új, fogyasztásra nagyobb mértékben előkészített, magasabb feldolgozottságú élelmiszerek termelését vagy fogyasztásra közvetlenül alkalmas ételek előállítását is jelenti. A rendelkezésre álló tartósítási módszerek, eljárások között ősidők óta alkalmazott ( szárítás, sózás, savanyítás, erjesztés ) és a legújabb-kori kutatások alapján kifejlesztett módszerek (ionozáló sugárzás alkalmazása ) egyaránt találhatók.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

 Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó tanfolyam Programja   A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozóról   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Bolti hentes tanfolyam, Borász tanfolyam, Csontozó munkás tanfolyam, Élelmezésvezető tanfolyam, Élelmiszeripari szakmunkás tanfolyam, Pék tanfolyam, Sajtkészítő tanfolyam, Sütőipari és gyorspékségi munkás tanfolyam, Száraztészta gyártó tanfolyam, Szőlész-borász tanfolyam, Tejtermékgyártó tanfolyam
Téma: Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,