Útépítő- és fenntartó technikus Tanfolyam OKJ Képzések.

Útépítő- és fenntartó technikus Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Útépítő- és fenntartó tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Az induló vagy már elindult OKJ képzésekhez, tanfolyamokhoz jelentkezési és csatlakozási lehetőség.

Útépítő- és fenntartó technikus Tanfolyam indul és már elindult több megyében.

Útépítő és –fenntartó technikus olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember, aki képes új utak építésére, meglévő utak kezelésére. Mérnök irányítása mellett részt vesz közutak építésének tervezésében. Szervezi, irányítja azok kivitelezését. Végrehajtja a megépített utak időszakos ellenőrzését és koordinálja a karbantartási munkákat. Az operatív vezető közvetlen munkatársa, összekötő szerepet tölt be az építésvezető, a mérnök és a művezető, valamint a szakmunkások között. A technikusok szintén fontos feladata az utak üzemeltetése, illetve fenntartása. Megismerik az út és a burkolatok karbantartási feladatait, a munkák szervezésének és kivitelezésének folyamatát. A felületi hibák javításának lehetséges megoldásait, a földművek, padkák, árkok és folyókák, úttartozékok és növényzet karbantartásának és tisztán tartásának végrehajtását, továbbá a téli forgalombiztosítás feladatait. Képzésünk során megismerkednek az úthálózat fejlesztésének lehetőségeivel, a forgalmi rend és a forgalomirányítás kialakításával, az üzemi feltételek biztosításával, a meglévő út teherbírásának és felületi tulajdonságainak meghatározásával, a pályaszerkezet feltárásával.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

 Útépítő- és fenntartó technikus tanfolyam Programja   Az Útépítő- és fenntartó technikusl   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Útépítő tanfolyam, Vasúti figyelőőr tanfolyam

Téma: Útépítő- és fenntartó technikus Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,