Szállodai szobaasszony Tanfolyam

Szállodai szobaasszony Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Szállodai szobaasszony tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

OKJ képzéseket, tanfolyamokat végezhet, ha jelentkezik.

Szállodai szobaasszony Tanfolyam indul és már elindult az Országban több megyében is a lakóhelyéhez közel.  A képzés rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással egyaránt végezhető.

Egyre többen választják a hazai szálláshelyeket pihenőhelyként. A statisztikák szerint az elmúlt időszakban növekedett a szálláshelyek iránti igény, így a vendégéjszakák száma is jelentősen megnövekedett. A szállodák igénylik a speciálisan kiképzett munkaerőt. A tanfolyam elvégzése után tudni fogja, hogy a szállodában az úgynevezett etikai kódex határozza meg a viselkedési, öltözködési és magatartási szabályokat, megismeri ezek jelentőségét. Higgadtan tud majd viselkedni és mindent megtenni a veszélyhelyzetek elkerülése, megelőzése, kiküszöbölése érdekében. Mindenben a vendégek kényelmét szolgálva tiszteletben tudja tartani a vendégek használati tárgyait, a szobában elhelyezett értéktárgyakat, eszközöket.

Akár ingyen is végezhet képzéseket, tanfolyamokat.

  Szállodai szobaasszony tanfolyam Programja   A Szállodai szobaasszonyról   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Betanított takarító tanfolyam, Szállodai szobaasszony tanfolyam, Szakács tanfolyam 
Téma: Szállodai szobaasszony Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,