Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű Tanfolyam

Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű Tanfolyam!
Tudjon meg többet az Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű  tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

 Az induló Útépítő képzésre, tanfolyamra jelentkezés.

Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű Tanfolyam  indul Országosan, több megyében, településen rugalmas időrendben.

Mindennapi életünkben megnőtt az információ társadalmi szerepe, és felértékelődött az információszerzés képessége. Az egyén érdeke, hogy időben hozzájusson a munkájához, az életvitelének alakításához szükséges információkhoz, képes legyen azokat céljának megfelelően feldolgozni és alkalmazni. Sokan talán azt gondolják, hogy az online jelenlét megteremtéséhez nagyon sok idő és pénz szükséges, azonban manapság ez már egyáltalán nincs így. Sőt. Számos megoldás létezik, melyek segítségével megtehetjük az első lépéseinket a digitális világban. És ezek egy részéhez még saját honlap sem szükséges. Segítséget nyújtunk a digitális kompetencia fejlesztésében tanfolyamunkkal. El kell sajátítani a megfelelő információszerzési, -feldolgozási, adattárolási, -szervezési és -átadási technikákat, valamint az információkezelés jogi és etikai szabályait.

Akár ingyen is végezhet  tanfolyamokat.

Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű Programja  Az Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzésről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További  egyébkompetencia alapú tanfolyamok: 7. osztályos felzárkóztató képzés,7-8.osztályos felzárkóztató képzés,8. osztályos felzárkóztató képzés,Alapkompetencia fejlesztés,Betegápolás házilag,Digitális írástudás,Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű,Excel táblázatkezelő,Képzés hatékonyságának növelése,Környezeti fenntarthatósági ismeretek,Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek,Munkavállalás elősegítése,Vállalkozási ismeretek

Téma: Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2. szintű képzés Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés