Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő Tanfolyam

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezés és becsatlakozási lehetőség induló vagy már elindult  Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő Tanfolyamra, tanfolyamokra.

zpontifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőTanfolyam indul és már elindult Országos lefedettséggel.
OKJ Képzések, OKJ Tanfolyamok tekintetében a Képzés rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással egyaránt végezhető. A Központi fűtés- és gázhálózat rendszerszerelő olyan szakember, aki biztosítja a folyamatos és biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket, kiépíti a csőhálózatot, biztosítja a beüzemelés feltételeit, felújítási, javítási, karbantartási, időszakos ellenőrzési munkát, munkájával kapcsolatos adminisztrációs tevékenységet végez. Felméri az épületek energetikai állapotát, optimalizálja számítógépes programmal az épület teljes energia szükségletét, költségbecslést készít, javaslatot ad a korszerű energiafelhasználásra vonatkozó összes kérdésre, kapcsolatot tart az ügyfelekkel. Elvégzi a gázellátó rendszerek műszaki-biztonsági felülvizsgálatát, felülvizsgálja és minősíti a gáz-fogyasztói rendszereket, jegyzőkönyvet készít.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő tanfolyam Programja   A Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További gépészet szakmacsoportba tartozó tanfolyamok:CNC gépkezelő tanfolyam, Csőhálózatszerelő tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő (kivéve targonca)) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Energiaátalakító-berendezés kezelője) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Építésianyag-előkészítő gép kezelője) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-, rakodó és szállítógép kezelője) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Útépítő- és karbantartó gép kezelője) tanfolyam, Épület- és szerkezetlakatos, Gépi forgácsoló tanfolyam, Gyártósori gépbeállító, Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, Kazángépész tanfolyam (12t/h felett), Kazánkezelő tanfolyam (2-12t/h között), Kisteljesítményű kazánfűtő (max. 2t/h) tanfolyam, Olvasztár és Öntő,Szerszámkészítő tanfolyam, Vájár

Téma: Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés