Kiadványszerkesztő Tanfolyam OKJ Képzések.

Kiadványszerkesztő Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Kiadványszerkesztő tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezés az induló vagy már elindult OKJ képzésekre, tanfolyamokra.

Kiadványszerkesztő Tanfolyam indul és már elindult Országosan, több településen rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással.

A meglévő nyomdai ismereteket alkalmazva egy kiadvány elkészítéséhez további grafikai programok használata szükséges, ide tartoznak vektorgrafikus tervező, rajzoló programok. A résztvevő a képzés során megismeri a vektor- és pixelgrafika lényegi különbségeit. Részletes betekintést nyer egy professzionális vektorgrafikus program működésébe (Adobe Illustrator), a számítógépes rajzolás, szerkesztés és alkotás rejtelmeibe. A tanfolyam a nyomdakész anyagok elkészítéséhez nélkülözhetetlen nyomdai alapismeretek elsajátításával, az alapvető színtannal, nyomdai technológiák megismerésével kezdődik, majd a kiadványok szerkesztése során használt nyomdai jelek tudatos alkalmazásával zárul.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

Kiadványszerkesztő tanfolyam Programja   A Kiadványszerkesztőről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Bábkészítő tanfolyam, Kosárfonó tanfolyam

Téma: Kiadványszerkesztő Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,