Irodai asszisztens Tanfolyam OKJ Képzések.

Irodai asszisztens Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Irodai asszisztens tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Induló vagy már elindult OKJ képzésekre, tanfolyamokra jelentkezés és becsatlakozási lehetőség .

Irodai asszisztens Tanfolyam indul és már elindult országszerte több megyében, településen. Az Irodai asszisztens Képzés rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással egyaránt végezhető.

Az Irodai asszisztens adatokkal profin bánik: kimutatásokat készít, táblázatot-adatbázisokat-grafikonokat szerkeszt hagyományosan és az számítógépes ügyviteli programcsomag alkalmazásával, – tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, ismeri a levelezési formulákat és jól fogalmaz, gyorsír, jegyzetel, jegyzőkönyvet készít és előkészíti elkészíteni a programok, rendezvények, tanácskozások szervezéséhez szükséges dokumentumokat, háttéranyagokat, ellátja szervezet irodai-ügyviteli munkaterületén az asszisztensi feladatokat. Gépírás-, szövegszerkesztés- és gyorsírástudáson alapuló munkavégzéssel otthonosan fog mozogni a humánpolitika és az ügyvitel területén.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

Irodai asszisztens tanfolyam Programja   Az Irodai asszisztensről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Közfoglalkoztatás szervező tanfolyam, Számítógépes adatrögzítő tanfolyam
Téma: Irodai asszisztens Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,