Házi időszakos gyermekgondozó tanfolyam

Házi időszakos gyermekgondozó Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Házi időszakos gyermekgondozó tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezés a Házi időszakos gyermekgondozó tanfolyamunkra.

 Házi időszakos gyermekgondozó Tanfolyam indul és már elindult Országosan több megyében.
OKJ Képzések, OKJ Tanfolyamok tekintetében az Vállalkozási ismeretek Képzés rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással egyaránt végezhető.

a úgy érzi szívesen dolgozna a szakmában, jelentkezzen Házi időszakos gyermekgondozó OKJ tanfolyamunkra! Kiváló szakemberek irányításával ismerkedhet meg a házi gyermekgondozás fortélyaival, megtanulhatja a munkaruha készítés rejtelmeit. Felkészült szakmai oktatóink keze alatt sajátíthatja el egy versenyképes szakma rejtelmeit. Trénereink tudásuk legjavát adják át. Olyan ismereteket és rutint szerezhet, mellyel könnyen és zökkenőmentesen tud majd elhelyezkedni. Szakmája legyen hivatás! A Házi időszakos gyermekgondozó az alapellátás keretében gyermekek napközbeni ellátását végzi, a gyermek életkorához, állapotához igazodó gondozást, felügyeletet biztosít a szülő vagy más törvényes képviselő otthonában. Gondozza a kóros állapota miatt hosszabb ideig otthoni gondozásra szoruló gyermeket. Segítséget nyújt a hátrányos helyzete vagy betegsége miatt magántanuló gyerekek számára. Biztosítja a váltott műszakban dolgozó, egyedülálló szülő gyermekének ellátását a kora reggeli, illetve késő esti órákban.

 

    Házi időszakos gyermekgondozó tanfolyam Programja   A Házi időszakos gyermekgondozóról   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Betanított szociális segítő tanfolyam, Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyam,  Kisgyermekgondozó, -nevelő tanfolyam, Romák szociális segítője tanfolyam, Szociális gondozó és ápoló tanfolyam, Szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző

Téma: Vállalkozási ismeretek Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés