Gyermek- és ifjúsági felügyelő Tanfolyam

Gyermek- és ifjúsági felügyelő Tanfolyam! 
Tudjon meg többet a Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

A már elindult, vagy induló OKJ képzésekre, tanfolyamokra jelentkezés.

Gyermek- és ifjúsági felügyelő Tanfolyam indul és már elindult Országosan,  kedvezőbb, költséghatékony megoldásként lakóhelyéhez legközelebb rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással.

A pedagógiai hivatás napjainkban számtalan területből tevődik össze a mai igényeknek megfelelően, melynek egyik jellegzetes szegmense a gyermek és ifjúsági felügyelő pálya. Elsősorban magukra hagyott, vagy természetes családi közegükből kiszakadt gyermekek és fiatalok nevelésében vesz részt, továbbá ellátja a szükséges felügyelői teendőket a különböző, erre a célra létrejött intézményekben. Segíti az alapvető (főleg higiéniai, egészségügyi) szokásaik kialakítását és fejlesztését. Irányítja és szervezi az étkezések lebonyolítását. Felügyeletet lát el éjszaka is.
Gyermek- és ifjúsági felügyelő hivatáshoz a szakmai elhivatottság és a szükséges emberi tényezők egyaránt elengedhetetlenek a mindennapos tevékenységek során.

Érdeklődjön, hogy esetlegesen 100% támogatásban  részesülhessen országosan meghirdetett programokon keresztül.

Akár ingyen is végezhet képzéseket, tanfolyamokat.

  Gyermek- és ifjúsági felügyelő tanfolyam Programja   A Gyermek- és ifjúsági felügyelőről  Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További szociális szolgáltatások szakmacsoportba tartozó tanfolyamok: Betanított szociális segítő tanfolyam, Házi időszakos gyermekgondozó tanfolyam, Kisgyermekgondozó, -nevelő tanfolyam, Romák szociális segítője tanfolyam, Szociális gondozó és ápoló tanfolyam, Szociális gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző

Téma: Gyermek- és ifjúsági felügyelő Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés