Gombatermesztő és feldolgozó Tanfolyam

Gombatermesztő és feldolgozó Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezés és csatlakozás induló OKJ képzésekre, tanfolyamokra.

Gombatermesztő és feldolgozó Tanfolyam indul és már elindult rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással több megyében is.

Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam a mezőgazdaság ágazata jelenti a legnagyobb esélyt a munkavállalásra. Lehetőség nyílik helyi mezőgazdasági magánvállalkozásokban vagy önkormányzati szervezésben, ezek hiányában pedig háztáji gazdaságban történő gombatermesztésre. A saját termény eladásán túl – a későbbiek során a feldolgozás, tartósítás munkafolyamatát is elsajátítva – magasabb hozzáadott értékű termék előállításával és értékesítésével a Háztáji és kisüzemi gombatermesztő hosszútávon is megélhetési forrást tud biztosítani magának és környezetének.  A Tanfolyam elvégzése után alkalmassá válnak a gombatermesztésre, feldolgozásra szociális szövetkezetben, foglalkoztatási szövetkezetben, illetve alkalmi jellegű tevékenységet tudjanak végezni, mely legális jövedelemszerzési lehetőséget nyújt számukra a gomba és a feldolgozott terméket felvásárló gazdasági szereplők által. Felismeri a Magyarországon jellemzően háztáji és kisüzemi körülmények között termeszthető gombaféléket, kiválasztani az adott termesztett gombafaj számára megfelelő táptalajtípust.

 

Akár ingyen is végezhet képzéseket, tanfolyamokat.

Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam Programja   A Gombatermesztő és feldolgozóról   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Betanított állatgondozó tanfolyam, Betanított parkgondozó tanfolyam, Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam, Energetikai ültetvény-gondozó, feldolgozó – Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam, Energianövény termesztő tanfolyam, Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tanfolyam, Faápoló tanfolyam, Gyógynövénygyűjtő – Gyógy- és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam, Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam  Kiskerti növénytermesztő tanfolyam,
Téma: Gombatermesztő és feldolgozó Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,