Energiaátalakító-berendezés kezelője Tanfolyam

Energiaátalakító-berendezés kezelője Tanfolyam!
Tudjon meg többet az Energiaátalakító-berendezés kezelője tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezés és becsatlakozás induló vagy már elindult OKJ képzésekre.

Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Energiaátalakító-berendezés kezelője) Tanfolyam indul és már elindult az országban több megyében, településen. Az Energiaátalakító-berendezés kezelője Képzés rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással egyaránt végezhető.

Energiaátalakító-berendezés kezelője elvégzi a szükséges műszakonkénti gépápolást, a műszakonkénti vizsgálatot, a gép üzemeltetéséhez előírt adminisztrációs tevékenységeket, a munkaterületet a szabályoknak megfelelően alakítja ki. Elvégzi a munkaterületen a számára szóban, vagy írásban megadott feladatokat, az utasításoknak megfelelően, baleset, illetve veszélyhelyzet esetén munkakörének megfelelően intézkedik, használja az elsősegélynyújtó és tűzoltó eszközöket. Betartja a munkavédelmi, a környezetvédelmi, valamint a munkahelyére vonatkozó egyéb előírásokat, szabályokat (MÁV, repülőtér, robbanásveszélyes munkahelyek, magasban végzett munka, stb.)

Akár ingyen is végezhet OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

Energiaátalakító-berendezés kezelője tanfolyam Programja   Az Energiaátalakító-berendezés kezelőjéről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További gépészet szakmacsoportba tartozó tanfolyamok: CNC gépkezelő tanfolyam, Csőhálózatszerelő tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Alapozás, közmű- és fenntartási-gép kezelő) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Emelőgépkezelő (kivéve targonca)) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Építésianyag-előkészítő gép kezelője) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Földmunka-, rakodó és szállítógép kezelője) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Targoncavezető) tanfolyam, Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Útépítő- és karbantartó gép kezelője) tanfolyam, Épület- és szerkezetlakatos, Gépi forgácsoló tanfolyam, Gyártósori gépbeállító, Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, Kazángépész tanfolyam (12t/h felett), Kazánkezelő tanfolyam (2-12t/h között), Kisteljesítményű kazánfűtő (max. 2t/h) tanfolyam, Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő tanfolyam, Olvasztár és Öntő, Szerszámkészítő tanfolyam, Vájár

Téma: Építő- és anyagmozgató gép kezelője (Energiaátalakító-berendezés kezelője) Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés