Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés

Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés Tanfolyam!
Tudjon meg többet az Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

 Az induló Útépítő képzésre, tanfolyamra jelentkezés.

Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés Tanfolyam  indul Országosan, több megyében, településen rugalmas időrendben.

 Az Eurostat 2015-ös adatai szerint a magyar háztartások 76%-a rendelkezik internetkapcsolattal, a 16-74 éves korosztály 72%-a pedig rendszeres felhasználónak számít. Az internetet gyakran használóknak csak kicsivel több mint a fele (53%) keres az interneten tájékoztatást , de ez már így is több millió felhasználót jelent. Nem kérdés tehát, hogy  óriási az igény a megbízható forrásból származó információk iránt, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül.Szükséges, hogy képesek legyenek használni az infokommunikációs eszközöket! Ehhez nyújtunk segítséget tanfolyamunkkal.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés Programja  Az Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzésről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További  egyébkompetencia alapú tanfolyamok: 7. osztályos felzárkóztató képzés, 7-8.osztályos felzárkóztató képzés,8. osztályos felzárkóztató képzés,Alapkompetencia fejlesztés,Betegápolás házilag,Digitális írástudás,Excel táblázatkezelő,Képzés hatékonyságának növelése,Környezeti fenntarthatósági ismeretek,Munkába állást segítő általános technikai és szerelési ismeretek,Munkavállalás elősegítése,Önállóan használom az informatikai eszközömet- IKER 2.,Vállalkozási ismeretek

Téma: Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés