Egészségfejlesztési segítő tanfolyam

Egészségfejlesztési segítő Tanfolyam!
Tudjon meg többet az Egészségfejlesztési segítő tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Jelentkezés induló vagy már elindult  tanfolyamunkra.

Egészségfejlesztési segítő Tanfolyam indul és már elindult az Országban több megyében is rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással.

Az egészségfejlesztési segítő képes az egészségügyi szolgálatokkal együttműködni, a lakosság egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférését előmozdítani, és a különböző egészségfejlesztéshez kapcsolódó színtereken team munkában dolgozni. Munkája során kapcsolatot alakít ki és tart fenn a köznevelési intézményekkel és civil szervezetekkel. Munkáját szakmai irányítás mellett, a lakosság körében, elsődlegesen a családok mellett végzi. Az egészségügyi kormányzat és az orvostársadalom is egyértelműen támogatja az egészségfejlesztési segítőket. A Képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati, alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon.

Akár ingyen is végezhet képzéseket, tanfolyamokat.

   Egészségfejlesztési segítő tanfolyam Programja   Az Egészségfejlesztési segítőről   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Ápolási asszisztens tanfolyam, Mentőápoló tanfolyam

Téma: Vállalkozási ismeretek Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés