Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő Tanfolyam

Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő Tanfolyam!
Tudjon meg többet a Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Tanfolyamokra, OKJ képzésekre jelentkezési lehetőség.

Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő Tanfolyam indul és már elindult több megyében is kedvezőbb, költséghatékony megoldásként az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez közel  rugalmas időrendi beosztással és munka melletti tanulással.

A mezőgazdaság ágazata jelenti a legnagyobb esélyt a munkavállalásra. Lehetőség nyílik non-profit szervezetek által létrehozott zöldségkertészetekben a szakmunkára, illetve az önfoglalkoztatást lehetővé tevő háztáji gazdaság létrehozását. Keresett a szakmai ismeretekkel rendelkező munkavállaló a helyi mezőgazdasági magánvállalkozásokban vagy önkormányzati szervezésben, ezek hiányában pedig háztáji gazdaságban.
A saját termény eladásán túl – a későbbiek során a feldolgozás, tartósítás munkafolyamatát is elsajátítva – magasabb hozzáadott értékű termék előállításával és értékesítésével a Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő hosszútávon is megélhetési forrást tud biztosítani. Ismerni fogja a Magyarországon jellemzően háztáji és kisüzemi körülmények között termeszthető zöldség és gyümölcsféléket, az adott termesztett zöldség és gyümölcs számára megfelelő táptalajtípust.
Érdeklődjön, hogy esetlegesen 100% támogatásban (ingyenes Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam) részesülhessen országosan meghirdetett programokon keresztül.

Akár ingyen is végezhet képzéseket, tanfolyamokat.

 Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő tanfolyam Programja   A Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Betanított állatgondozó tanfolyam, Betanított parkgondozó tanfolyam, Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam, Energetikai ültetvény-gondozó, feldolgozó – Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam, Energianövény termesztő tanfolyam, Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tanfolyam, Faápoló tanfolyam, Gyógynövénygyűjtő – Gyógy- és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam, Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam,  Kiskerti növénytermesztő tanfolyam, Zöldterületi kisgép-üzemeltető tanfolyam
Téma: Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,