Asztalos tanfolyam

Asztalos szakmunkás Tanfolyam!
Tudjon meg többet az Asztalos szakmunkás tanfolyamról!
A tanfolyam Programja

Lehetőség a jelentkezésre OKJ képzésekre, tanfolyamokra.

Asztalos szakmunkás Tanfolyam  indul Országosan, több megyében , településen.

Ha elég kézügyességgel és fantáziával van megáldva, szereti a fa illatát, a kétkezi munkát, akkor válassza ezt a szakmát és foglalkozzon azzal, amit szeret is egyben.
Az évezredek során számos faipari mesterség jött létre, óriási mennyiségű tudás és hozzáértés halmozódott fel. Sajnálatos módon azonban a XX. század e tudás egyre gyorsuló ütemű elvesztését hozta el. A Gép megölte a Mestert. A fa a többi nyersanyaghoz viszonyítva az emberiség által használt legrégibb alapanyag, mivel sok jó tulajdonsága van. Pl.: könnyen megmunkálható, rugalmas, jó hőszigetelő, esztétikus, sokféle használati tárgy készítésére alkalmas. Az asztalos egyfajta faműves, aki az ács szakmának egyik, a kora középkorban specializálódott ágát műveli. Az asztalos fő feladatköre a faipari termékek készítése, szerelése, karbantartása, javítása és felújítása, különböző rendeltetésű és szerkezetű bútorok, nyílászárók és belsőépítészeti munkák elkészítése.

Akár ingyen is végezhet  OKJ képzéseket, tanfolyamokat.

Asztalos szakmunkás tanfolyam Programja   Az Asztalosról   Tudjon meg többet a tanfolyamról!

Jelentkezés

További egyéb szakmai tanfolyamok: Faipari technikus tanfolyam

Téma: Adótanácsadó Tanfolyam, Tanfolyam, Képzés, Tanfolyamok, Képzések, OKJ Tanfolyamok, OKJ Képzések, Olcsó OKJ Tanfolyamok, Olcsó OKJ képzések, Olcsó Tanfolyamok, Olcsó Képzések, Felnőttképzés,