Our Blog

Raktáros tanfolyam

OKJ száma: 31 341 04 – Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A008

Ha érdekli olyan felelősségteljes munka, ahol fontos az, hogy jó helyen legyen az adott áru kellő mennyiségben, illetve a költségmegtakarításoknak megfelelően, akkor jelentkezzen Raktáros OKJ képzésünkre.

Raktárosként rendkívül fontos munkát végezhet, hiszen gondoskodik az áru megfelelő, gazdaságos elhelyezéséről és áthelyezéséről, ezáltal jelentősen hozzájárul a vállalat zavartalan működéséhez. A termelési és nagykereskedelmi raktáros feladata, a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása.

A Raktáros tanfolyam elvégzése után képes lesz:

 • az áru be- és kitárolásához szükséges adminisztrációs feladatokat elvégezni
 • kezelni és ellenőrizni az árut
 • vezetni a raktári nyilvántartásokat
 • ellenőrizni a berendezések és informatikai eszközök működőképességét
 • előkészíteni és elvégezni az áru összeállítást
 • előkészíteni az árukiszállítást

A Raktáros OKJ képzés sikeres elvégzése után elhelyezkedhet szolgáltatóknál, vállalkozásoknál, gyáraknál, üzemeknél, intézményeknél, ahol a folyamatos üzemvitel érdekében raktározási feladatokat lát el, valamint önálló vállalkozóként is tud dolgozni. Olyan szakemberré válhat, aki gyakorlatban alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon. „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely még kínál nyelvi képzéseket is, e mellé biztosítva  ingyenes szintfelmérőt, hogy egy nyelvvizsga megszerzése után az Uniós elvárásoknak megfelelő szakmai és nyelvi tudással rendelkező szakmunkást képezzünk, aki sokkal kedvezőbb jövedelemhez, jobb állás betöltéséhez juthat akár a külföldön is.

Raktáros tanfolyam – Jelentkezés feltétele:
– Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
– Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 9/2018. (VIII. 21.) ITM rendelettel módosított 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet 3. számú mellékletében a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Raktáros tanfolyam célja:
A termelési és nagykereskedelmi raktáros feladata a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása.

Raktáros tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
– 10036-16 A raktáros feladatai
– 10070-12 Munkahelyi kommunikáció

A Raktáros tanfolyam szakmai követelménymoduljához kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Hogyha nálunk végzi el a Logisztikai ügyintéző ráépülő tanfolyamot is, akkor további kedvezményeket tudunk biztosítani. A szakmai képesítéssel idegen nyelvű bizonyítványt is szerezhet, amit külföldön is egyaránt megállja a helyét. Az EUROPASS az Ön által kért nyelven kiállított bizonyítvány, amely igazolja a képesítést.

Olcsó OKJ Tanfolyamunk kiváló, etikus képzés, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek eleget téve, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású és szorgalmas munkatársak segítségével bonyolítja le. Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve, egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk. OKJ Képzéseinken, Tanfolyamainkon nincs rejtett, bújtatott költség, ingyenes az elméleti tudásszint felmérés, és a tananyag árát a részvételi díj tartalmazza.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítő órákon vehet részt. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

A Raktáros tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záróvizsgára, valamint a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A Raktáros tanfolyam résztvevői a képzéshez kapcsolódó jegyzeteket térítésmentesen megkapják, az esetleges kiegészítő tankönyvekhez pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá, ezáltal nem kell több tízezer forintot költeni a gyorsan elavuló tananyagokra. Ezek segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

10% kedvezményt adunk, ha:

 •  + 1 fő jelentkezőt hoz magával, (több fő esetén további kedvezményben részesülhet)!
 • már részt vett az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény valamely tanfolyamán!
 • egyszerre több tanfolyamra jelentkezik!
 • GYED-en, GYES-en lévő!
 • regisztrált álláskereső!
 • nagycsaládos és családja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagja!
 • a tanfolyam díját egy összegben a tanfolyam indítása előtt befizeti!

Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe!
Raktáros tanfolyam – További információért kattintson ide!