Panaszkezelés

Folyamatosan figyelemmel követjük az Intézményünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat, valamint a teljes minőségirányítási rendszerünket.

Az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény minden képzése során hallgatói valamint oktatói elégedettségi kérdőívek segítségével kap visszajelzést a képzési folyamat minőségéről. A személyesen történő visszacsatolás további tájékoztatást és információt nyújt a képzésben résztvevő elégedettségéről.

Szükségét érezzük azonban egy olyan panaszkezelési rendszer kialakításának és üzemeltetésének, amely gyors és hatékony lehetőséget biztosít képzésben résztvevőink esetleges problémáinak megoldására.

A panaszról – legyen az írásban, szóban személyesen vagy telefonon jelzett probléma – jegyzőkönyvet készítünk. A jegyzőkönyv felvételét követő 24 órán belül Intézményünk felveszi a kapcsolatot a panasztevővel, megvizsgálja a panasz körülményeit, jogosságát, majd lehetőség szerint azonnali megoldási javaslatokkal szolgál.

A panaszkezelés helyszíne:
telefonos egyeztetést követően irodánkban

Személyi felelős:
Hortobágyi  Nikolett

Dokumentáció, archiválás:
Az ügyfelek panaszait ügyfélszolgálatunkon tartjuk nyilván.

Panasz felvétele:
Telefonos egyeztetést követően irodánkban

Ügyfélszolgálat nyitvatartási idő:
Hétfőtől – Péntekig 8:00 – 16:30