Our Blog

0

Húsipari termékgyártó tanfolyam indul Kaposváron! Jelentkezzen most!

Engedélyszám: E-000526/2014/A133

Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. 2017. évben is szeretne új tudást átadni az Ön részére – Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. Ebből adódóan a képzés és vele járó egyéb kiadás Önnek teljesen ingyenes, sőt!…. még fizetnek Önnek azért, hogy képezze magát!

A tanfolyamra jelentkezni lehet és bővebb információt kaphat a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán.

További információért forduljon Hozzánk:   06-37/301-649   vagy a   tanfolyam@ioszia.hu  e-mail címen.

Húsipari termékgyártó tanfolyamra jelentkezzen most minden kötelezettség nélkül!

A húsipari termékgyártó feladata a vágóállatok szakszerű levágása, a levágott féltestek darabolása, csontozása, formázása, különböző nyers, félkész vagy késztermékek előállítása, csomagolása és értékesítése.

A szakképesítéssel rendelkező képes: átvenni a munkaterületet; felmérni, előkészíteni a szükséges anyagokat, eszközöket; betartani a munka-, tűz-, környezetvédelmi, higiéniai és a minőségbiztosítási előírásokat; elsődleges feldolgozást és megelőző műveleteket végezni; darabolást, csontozást végezni; másodlagos feldolgozást végezni; félkész és késztermékeket készíteni; hőkezelt húskészítményeket gyártani; sózott, pácolt húskészítményeket gyártani; nyersen érlelt kolbászokat, szalámikat gyártani; húskonzervet készíteni; befejező műveleteket végezni; eszközöket használni, gépeket kezelni, berendezéseket üzemeltetni; betartani a tevékenységre vonatkozó higiéniai, minőségbiztosítási előírásokat; alapméréseket végezni; adatot rögzíteni, feldolgozni, szolgáltatni, dokumentálni; a félkész vagy készterméket átadni a hűtő- vagy tároló raktárnak.

© “IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
“IOSZIA” – For the People… Partnereink, Referenciáink
ECL NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1769, EURO EXAM NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1894, ECDL VIZSGAHELY AZ: 518
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014 
Adószáma: 13531223-2-42, Cégjegyzékszáma: 01-09-283044 – Felnőttképzés
“IOSZIA” OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok – Nyelvtanfolyamok – Nyelvvizsgák!  Oldaltérkép