Our Blog

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam

SzPk-00059-16-20 2 06 1 /1Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B021

Szeretne a természet patikájáról, gyógy-illetve fűszernövényekről többet tudni? Elvégezte már a Gyógynövénygyűjtő – Gyógy- és fűszernövény gyűjtő, termesztő képzést? Ez a program tartalmazza a gyógynövény gyűjtéshez szorosan kapcsolódó szakmai ismereteket. Nálunk oktatóink segítségével rendkívüli tapasztalatra alapozott tudást fog megszerezni. A természet valódi értékeit mutatjuk meg! Válassza ezt a képzést. Kellemes nyugodt környezetben, stressz mentes, változatos munkája lehet rugalmas munkarendben, saját vállalkozást is indíthat.

Ez az új szakma, a Gyógynövénygyűjtő – Gyógy– és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam az érdeklődők számára alkalmat ad arra, hogy ismereteiket kiegészítsék a gyógynövények szakszerű gyűjtéséhez kapcsolódó ismeretekkel, illetve lehetőséget biztosít arra, hogy alkalmassá váljanak a gyógynövény gyűjtés végzésére szociális szövetkezetben, foglalkoztatási szövetkezetben, illetve alkalmi jellegű szezonális gyógynövény gyűjtési tevékenységet tudjanak végezni, mely legális jövedelemszerzési lehetőséget nyújt számukra a gyűjtött növényeket felvásárló gazdasági szereplők által. A gyógynövénygyűjtés egészség -és környezetvédelme modul olyan szakmai ismereteket tartalmaz, amik lehetővé teszik a gyógynövény gyűjtés fenntarthatóságának kialakítását, segítik a mentális fejlődést, a környezettudatos gondolkodást, nem csak a napi munkavégzés, hanem a mindennapi háztartás és életvezetés során is, és más szakmai képzések során is hasznosítható ismereteket tartalmaz.

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam célja: A mérgező és erős hatású gyógynövényekre vonatkozó ismereteit -saját és társai egészségének megőrzését szem előtt tartva- felügyelettel alkalmazza. A szárítási és feldolgozási feladatok végzése során felelősséget vállal a tevékenység precíz elvégzéséért. A szárítási feladatokat tudatosan végzi, felelősséget vállal a tevékenység precíz elvégzéséért. Belátja, hogy a gyógynövények elsődleges feldolgozása a minőségnövelést és az értéknövekedést szolgálja. Elfogadja a lehetséges fizikai és vegyi ártalmakat, melyek a gyógynövénygyűjtés során felléphetnek, és ennek megfelelően végzi munkáját, amelyre a vonatkozó szabályokat önállóan és társaival együttműködve is betartja.

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy- és fűszernövény gyűjtő, termesztő Tanfolyam elvégzése után olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon azoknak, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, jó megoldást, kiutat keresnek, idejüket és pénzüket szánják rá. Az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni. Akár saját vállalkozásának elindításához kívánunk lehetőséget biztosítani elérhető áron olcsó, minőségi Képzéssel megalapozva a változtatás lehetőségét. Minőség elérhető áron.

Olcsó Tanfolyamunk a mezőgazdasági szakmacsoportban nyújt kiváló képzést, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével.

A 2016. évben bekövetkező változások, újdonságok (mezőgazdaság, OKJ törvények) miatt sokan regisztráltak tanfolyamunkra, ezért érdemes mielőbb jelentkezni! Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk.

A Gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záró beszámolóhoz. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró beszámolóra, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A Gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges kiegészítő tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt.

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam – Jelentkezés feltétele:
– Iskolai előképzettség: Iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
– Szakmai előképzettséghez nem kötött
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges és pedig, foglalkozás-egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján
– Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
– Egyéb feltételek: nem szükséges

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
– SzPk-00059-16-20 2 06 1 /1 /M-01 Gyógynövénygyűjtés egészség- és környezetvédelme
– SzPk-00059-16-20 2 06 1 /1 /M-02 A szabadon és engedéllyel gyűjthető gyógynövények, drogot adó részeik
– SzPk-00059-16-20 2 06 1 /1 /M-03 A gyógynövények élőhelye, lelőhelye, a gyűjtés ideje
– SzPk-00059-16-20 2 06 1 /1 /M-04 Gyűjtött gyógynövények előkészítése értékesítésre, tárolása.

A Gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

10% kedvezményt adunk, ha:

  • +1 fő jelentkezőt hoz magával, (több fő esetén további kedvezményben részesülhet)
  • már részt vett az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény valamely tanfolyamán!
  • egyszerre több tanfolyamra jelentkezik!
  • GYED-en, GYES-en lévő!
  • regisztrált álláskereső!
  • nagycsaládos és családja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagja!
  • a tanfolyam díját egy összegben a tanfolyam indítása előtt befizeti!

Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe! Gyógynövénygyűjtő – Gyógy és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam – További információért kattintson ide!