Our Blog

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam

OKJ száma: 31 522 01 – Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A001

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik a szakképesítés megszerzése után szorgalmas munkával és folyamatos továbbképzéssel egy jól jövedelmező tevékenységet kívánnak végezni. Ezen tanfolyam célja továbbá, hogy a képzés befejezése után a tanfolyamon résztvevők képesek legyenek a korszerű elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában önállóan a szakképesítésüknek megfelelő munkakör betöltésére.

„IOSZIA”Felnőttképzési Intézményünk kiemelt figyelmet fordít a munkaerő piacon elhelyezkedni vágyók segítésére, hogy a szakmai tudás megszerzését követően, mihamarabb aktív résztvevője legyen a munkaerő-piacnak. Hozzájárulva, hogy ezzel is közelebb kerüljön céljai megvalósításához.

Elektronikai gyártósori műszerész munkaterülete röviden:

 •  Elektronikus áramköröket épít, gyárt,
 •  Előírás szerinti feszültségre kapcsolja az áramkört,
 •  Műszeres bemérést végez elektronikus berendezéseken,
 •  Készre szereli az elektronikus készüléket, berendezést,
 •  Ellenőrzi a kész elektronikus készülékeket, berendezések helyes működését.

Intézményünket több ezer felnőtt választotta az elmúlt években. Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyamunk, OKJ képzésünk olcsó, rugalmas és magas színvonalú is egyben, ezért érdemes mielőbb jelentkezni! Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére.

Minőség, elérhető áron!

Elektronikai gyártósori műszerész Tanfolyam, OKJ Képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon. A tanfolyam sikeres elvégzése után a Résztvevők államilag elismert OKJ bizonyítványt kapnak. EUROPASS a vizsga után igényelhető!

Elektronikai gyártósori műszerész olcsó OKJ Tanfolyamunk kiváló képzés, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk.

Az Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó elhelyezkedésüknek köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. Továbbá infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon-, a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záróvizsgára. Illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és pártfogolják Önt. Az Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam résztvevőinek ingyen biztosítjuk a képzéshez szükséges jegyzeteket és kedvezményes áron juthatnak hozzá a tankönyvekhez, ezért nem kell több tízezer forintot költeni ezekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. Az Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola, stb.) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam – Jelentkezés feltétele:
– Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában
– Bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető a 27/2012. (VIII. 27.) NGM  rendelet 3. számú mellékletében az Elektrotechnika-elektronika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam célja:
Az elektronikai gyártósori műszerész elektromos, elektronikus gyártósori berendezések, műszerek üzemeltetését és karbantartását végzi.

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam részszakképesítés szakmai követelménymoduljai:
– 10007-12    Informatikai és műszaki alapok
– 10320-12    Elektronikai berendezések

Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

10% kedvezményt adunk, ha:

 •  + 1 fő jelentkezőt hoz magával, (több fő esetén további kedvezményben részesülhet)!
 • már részt vett az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény valamely tanfolyamán!
 • egyszerre több tanfolyamra jelentkezik!
 • GYED-en, GYES-en lévő!
 • regisztrált álláskereső!
 • nagycsaládos és családja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagja!
 • a tanfolyam díját egy összegben a tanfolyam indítása előtt befizeti!

Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe!
Elektronikai gyártósori műszerész tanfolyam – További információért kattintson ide!