Our Blog

Eladó tanfolyam

OKJ száma: 34 341 01 – Jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-00526/2014/A038

Ha szeretne hosszú távú és egyben biztos karriert magának, akkor válassza ezt a szakmát. Meglévő boltokban alkalmazottként dolgozhat, ám emellett akár saját kis üzletet is kialakíthat. Ha ilyen céljai vannak, akkor elengedhetetlen, hogy megszerezze ezt a képesítést.

Amiért érdemes az Eladó OKJ Képzést választania, ha:

 • álláskereső, több szakmával könnyebben találhat munkát,
 • több pénzt szeretne keresni, magasabb képzettséggel nagyobb az esélye,
 • külföldön szeretne dolgozni, a kereskedelem az EU legnagyobb foglalkoztatója.

Intézményünket több ezer felnőtt választotta az elmúlt években. Nagyon népszerű a felnőttek között az Eladó OKJ képzésünk, mivel olcsó, rugalmas és magas színvonalú is egyben, ezért érdemes mielőbb jelentkeznie! Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére.

Az Eladó tanfolyam elvégzése után képes lesz:

 • az élelmiszer, vegyi áru, műszaki cikkek valamint ruházat eladásával kapcsolatos teendőkre,
 • segíteni az árubeszerzésben, átvenni az árut,
 • készletezési illetve raktározási feladatokat elvégezni, értékesíteni.

A kereskedelmi egység szabályszerű működésével kapcsolatos feladatok megoldása a jól képzett eladó számára kudarc nélküli, tudja majd azokat teljesíteni.

Eladó Tanfolyam, OKJ Képzés során olyan szakemberré válhat, aki a gyakorlatban alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon.

Az Eladó olcsó OKJ Tanfolyamunk kiváló képzés garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk.

Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely tanfolyamai mellé nyelvi képzéseket kínál ingyenes szintfelmérőt biztosítva, hogy a nyelvvizsga megszerzése után az Uniós elvárásoknak megfelelő szakmai és nyelvi tudással rendelkező szakmunkás legyen, aki sokkal nagyobb jövedelemhez juthat.

Ha külföldi munkavállalásra készül a képzés után, akkor az EUROPASS nagy segítségére lesz, amely egy idegen nyelvű bizonyítvány, igazolja a képesítést. Sikeres vizsgát követően ezt nálunk igényelheti az Ön által kért idegen nyelven.

Az Eladó tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, mely jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthető. A képzési helyszínek infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záróvizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt.

Az Eladó tanfolyam résztvevői számára a tankönyvek jegyzeteit térítésmentesen biztosítjuk, a képzéshez szükséges kiegészítő tananyagokhoz pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá, így nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre. Tananyagaink biztosításával még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt megteremtsünk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. Az Eladó tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola, stb.) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Eladó tanfolyam – Jelentkezés feltétele:
– Alapfokú iskolai végzettség, vagy iskolai előképzettség hiányában
– Bemeneti kompetenciák: A képzés megkezdhető a 9/2018. (VIII. 21.) ITM rendelettel módosított 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet 3-as számú mellékletében a Kereskedelemmarketing, 
üzleti adminisztráció szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában
– Egészségügyi alkalmassági követelmények szükségesek

Eladó tanfolyam célja:
Az eladó szakember a kereskedelmi vállalkozásokban kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában.

Eladó tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
– 11691-16 Eladástan
– 11992-16 Kereskedelmi ismeretek
– 10027-16 Ruházati cikkek és a vegyes iparcikkek forgalmazása
– 10028-16 Élelmiszerek és vegyi áruk forgalmazása
– 10029-16 A műszaki cikkek forgalmazása
– 11497-12 Foglalkoztatás I.
– 11499-12 Foglalkoztatás II.

Az Eladó tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

 Jelentkezzen most!

10% kedvezményt adunk, ha:

 • +1 fő jelentkezőt hoz magával, (több fő esetén további kedvezményben részesülhet)
 • már részt vett az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézmény valamely tanfolyamán
 • egyszerre több tanfolyamra jelentkezik
 • GYED-en, GYES-en lévő
 • regisztrált álláskereső
 • nagycsaládos és családja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagja
 • a tanfolyam díját egy összegben a tanfolyam indítása előtt befizeti.

Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

Egy résztvevő több jogosultság esetén is csak egy kedvezményt vehet igénybe!
Eladó tanfolyam – További információért kattintson ide!