Our Blog

Önnek indítja ismételten az új évben is az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény a Betegápolás házilag képzést. Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb. Mind egyéni, mind céges-csoportos megrendeléseket is várunk és fogadunk! A Betegápolás házilag képzési programjában meghatározott tananyag elsajátításának célja: a beteg, illetve az egészséges ember szükségleteinek felmérésére, a beteg és a betegágy körüli alapvető teendők önálló elvégzésére, a mindennapi életvitel, háztartásvezetés szervezésére, ellátására. Alapvető elsősegély nyújtási ismeretekkel rendelkezik.
A Betegápolás házilag képzés Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/D008) alapján folytatott egyéb, kompetencia alapú képzés.

A képzés megkezdésének feltételei:

  • Iskolai előképzettség: Befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Betegápolás házilag tanfolyam tananyagegységei:
Házi beteg támogató

A képzés óraszáma: 300 óra

A szakmai végzettség megszerzését igazoló dokumentum/Tanúsítvány kiadásának feltételei:
– a képzés felnőttképzési szerződésben megjelölt óraszámának hetven százalékán való részvétel, és
– a szakmai záró beszámoló sikeres teljesítése
A képzés eredményességét, a munkavállalás-munkahely keresés sikerét, vagy a betöltött állásban való eredményesebb munkát szolgáló felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásunk: Előzetes tudásszint-mérés, Hatékonyság növelés, Munkavállalás elősegítése

Betegápolás házilag Tanfolyam